Fjordfiske og ferie   
    Søk i våre sider:
Home Beliggenhet Overnatting Båter og fiske Priser Selskapslokale Aktiviteter Fotoalbum Om Masfjordnes Kontakt Deutsch Dutch English Linker Værvarsel for Masfjordnes Vannstand Masfjordnes Sandnesbryggja på Facebook 
 
Home > Båter og fiske

Båter

B_t1nyigjen.jpgTil boligene hører det med en 18.4 fots båt (5.60 X 2.22m) med 10 HK påhengsmotor. Båten har høy sikkerhetsstandard og inneholder redningsvester. Vi oppfordrer alle til å benytte redningvest når de er om bord i båtene. Ved behov er det mulig å leie ekstra båt.

For alle fiskere er det disponibel en sløye- og filtreringsplass med varmt og kaldt vann. Der er også innendørs sløyebod. Alle husene/leilighetene har hver sin fryseboks i egne boder.

Fiske på Masfjordnes

Brygga.jpgMasfjordnes ligger der hvor tre fjordarmer møtes mot havet. Austfjorden - Fensfjorden og Masfjorden. En nydelig skjærgård med masse muligheter for fiske og rekreasjon. Mange småøyer og holmer med et mangfold av fisk. Mange utfordringer selv for den drevne sportsfisker. Fisk over 10 kg er ikke uvanlig.

Nyt turen i den indre skjærgård eller reis lenger ut mot havet. Her vil du finne fiskeplassen med det særegne navnet "Spiskammerset"

Tyskforside5.jpgSandnesbryggja AS orgnr:979317085 tel:+4756365011 mob:+4791521035